Smart att ha en automatisk grind med en elektrisk grindöppnare

En automatisk grind som kan öppnas upp av sig själv är smidigt. När det gäller automatiska grindar, så är det bra att satsa på en elektrisk grindöppnare som är automatisk. Det är vad du kan hitta hos Life Home Integration. Hos dem finns det flera serier av grindöppnare som:

  • Skjutgrindar
  • Slaggrindar

Dessa kan göra att alla dina behov av säkerhet, balans, precision och kvalitet uppfylls. Så behöver du en bra grind som har en automatisk öppnare, så kan du kolla in vad detta företag har att erbjuda.

Grind som kan öppnas automatiskt

Det är inte fel att ha en automatisk grind. Det oavsett om den ska sitta vid hemmet, eller vid ditt företag. Hos Life Home Integration finns det både skjutgrindar och slaggrindar med elektriska grindöppnare som är automatiska.

När det gäller skjutgrindar, så finns det en serie som heter Acer. Du har fyra varianter att välja på. Det är grindöppnare som klarar av att hantera 400, 600, 800 eller 1200 kg. Alla varianter drivs av en elektromagnetisk servomotor. Den sitter i en bra enhet som tål det mesta.

När det gäller slaggrindar så har Life lösningar som är för grindar upp till 5 meter per sida. Här finns det fyra olika serier. Dessa är Optimo, Armor, Sinuo och Ergo.

Oavsett vad du väljer så håller de alla en hög kvalitet samt har en bra design. Det går även att anpassa dem så att de fungerar för exakt det du har tänkt ha den till. Du kan läsa mer om deras grindöppnare samt skjut- och slaggrindar genom att besöka företagets sida.